archives

Ruim 300 mensen in Europa door asielzoekers vermoord

Europa, juni 2018

                         Angela Merkel
Uit onderzoek van de Amerikaanse denktank Heritage Foundation blijkt dat sinds 2014 ruim 1000 mensen in Europa zijn vermoord of gewond als gevolg van aanslagen door islamitische asielzoekers.
Van de 194 islamitische aanslagen van de laatste vier jaar in Europa, waren er bij 32 daarvan asielzoekers betrokken. Deze 32 aqanslagen leidden tot 357 doden en 1678 gewonden.

Jihadisten kunnen zich schokkend makkelijk verbergen tussen asielzoekers’ Heritage Foundation onderzoeker Robin Simcox zegt dat het schokkend eenvoudig voor jihadisten is om zich schuil te houden in de stroom van asielzoekers. Simcox: ‘ de gevolgen van de beslissing om zo’n grote hoeveelheid mensen in zo’n korte tijd binnen te laten, zullen zich nog decennia lang doorgaan. Europa wordt al jarenlang geconfronteerd met een ernstige bedreiging door islamitisch terrorisme. Het besluit van bondskanselier Merkel om in 2015 de grenzen van Duitsland te openen, heeft helaas die dreiging verhoogd. Zelfs een klein aantal extremisten kan al enorme schade veroorzaken, kijk naar de aanslagen in Parijs, Londen, Berlijn en Stockholm en op andere plaatsen’.

Daily Mail, 15 juni 2018