Kinderverkrachting door migranten in Malmö

Zweden, november 2016

                            Kinderverkrachting door migranten
De politie van Malmö meldt dat steeds meer gevallen van kinderverkrachting in de stad plaatsvinden. Zo werd bijvoorbeeld in juli een 14-jarig meisje ’s middags in de bosjes getrokken en verkracht. Het slachtoffer was pas dagen later in staat haar verhaal aan de politie te doen. In oktober werd – eveneens ’s middags – een 12-jarig meisje verkracht.
De politie zegt dat hun onderzoeksgegevens die ze hebben ‘heel gevoelige informatie’ bevat. Op grond van de daderprofielen zegt de politie dat de situatie verder kan escaleren. De politie zou alleen maar heel vage signalementen van de daders hebben, waarmee ze niet naar buiten willen treden. Maar getuigen van de verkrachting in juli zeggen dat de dader geen Zweeds sprak. Een aantal andere slachtoffers gaf soortgelijke omschrijvingen van hun verkrachters.
In Malmö is 43% van de bewoners van buitenlandse komaf. Een gepensioneerde politiechef vertelde in een interview dat de misdaad als gevolg van massa-immigratie explosief is toegenomen. Voormalige militairen die bij de bomafdeling van de politie werken, zeggen dat de constante granaat aanvallen in de stad hen doen denken aan de oorlogssituaties in Irak.

Breitbart, 10 november 2016