Gedrag

Ruim 300 mensen in Europa door asielzoekers vermoord

Europa, juni 2018

                         Angela Merkel
Uit onderzoek van de Amerikaanse denktank Heritage Foundation blijkt dat sinds 2014 ruim 1000 mensen in Europa zijn vermoord of gewond als gevolg van aanslagen door islamitische asielzoekers.
Van de 194 islamitische aanslagen van de laatste vier jaar in Europa, waren er bij 32 daarvan asielzoekers betrokken. Deze 32 aqanslagen leidden tot 357 doden en 1678 gewonden.

Jihadisten kunnen zich schokkend makkelijk verbergen tussen asielzoekers’ Heritage Foundation onderzoeker Robin Simcox zegt dat het schokkend eenvoudig voor jihadisten is om zich schuil te houden in de stroom van asielzoekers. Simcox: ‘ de gevolgen van de beslissing om zo’n grote hoeveelheid mensen in zo’n korte tijd binnen te laten, zullen zich nog decennia lang doorgaan. Europa wordt al jarenlang geconfronteerd met een ernstige bedreiging door islamitisch terrorisme. Het besluit van bondskanselier Merkel om in 2015 de grenzen van Duitsland te openen, heeft helaas die dreiging verhoogd. Zelfs een klein aantal extremisten kan al enorme schade veroorzaken, kijk naar de aanslagen in Parijs, Londen, Berlijn en Stockholm en op andere plaatsen’.

Daily Mail, 15 juni 2018

Asielzoekers buitensporig vaak crimineel

Duitsland, juni 2018

                                  Asielzoekers buitensporig crimineel
Uit cijfers van het Duitse Bundeskriminalamt en uit het onderzoek ‘Kriminalität im Kontext von Zuwanderung’, blijkt dat asielzoekers bovengemiddeld crimineel zijn.
In 2017 werden 167.300 asielzoekers verdacht van een misdrijf. Het gaat hier om asielzoekers, gedoogde asielzoekers, quota-vluchtelingen en illegalen. Begin 2017 waren er hiervan waarschijnlijk ongeveer 1,6 miljoen in Duitsland, waar in de loop van 2017 nog bijna 200.000 asielzoekers bijkwamen.
Ter vergelijking: er waren in 2017 1,9% Duitsers verdacht van een misdrijf, van de 1,8 miljoen migranten was dat 9,3%, van de 928.000 asielzoekers, gedoogde asielzoekers en illegalen bedroeg dat percentage 16,9%. Dat is bijna negen keer zo hoog als het percentage verdachte Duitsers.

In Oostenrijk een op de vijf asielzoekers van misdrijf verdacht

In Oostenrijk werden vorig jaar 20% van de asielzoekers verdacht van een misdrijf.
Bij geweldsmisdrijven, was 0,15% van de Duitsers verdachte en 2,75% van de asielzoekers. Dat is 18 keer zo veel.

13 Duitsers vermoord in 2017 door asielzoekers
In 2017 werden 13 Duitsers door asielzoekers vermoord en er waren ruim 100 gevallen van poging tot moord en doodslag door asielzoekers.

Unzensuriert, 10 juni 2018

Drie Koerden in vluchtelingenkamp Lesbos vermoord omdat ze niet aan ramadan deden

Griekenland, mei 2018

                Koerden vermoord op Lesbos
Volgens Koerdische bronnen en freelance journalist Raman Ghavabi van de Jerusalem Post zouden Syrische moslims in een vluchtelingenkamp Moria op Lesbos Koerden die zich niet aan de ramadan hielden hebben aangevallen met messen en metalen staven. Daarbij kwamen 3 Koerden om het leven en werden er 22 gewond.

Zero Hedge, 26 mei 2018

Helft Turkse Duitsers stelt sharia boven Duitse wetten

Duitsland, april 2018

                     Turken
Uit het onderzoek ‘Integratie en religie vanuit het perspectief van mensen van Turkse origine in Duitsland’ uit 2016 van de Universiteit van Münster, blijkt dat bijna een derde van de Turkse Duitsers vindt dat moslims moeten leven volgens de sociale orde uit de tijd van de profeet.
47% van de respondenten is het eens met de stelling ‘De naleving van de geboden van mijn religie is voor mij belangrijker dan de wetten van de staat waarin ik leef’. 36% vindt dat alleen de islam de problemen van onze tijd kan oplossen. Het aantal respondenten dat instemt met alle drie de stellingen is 13%.
Van de leden van de 2e en 3e generatie bepleit 86% een trots zelfbewustzijn over hun afkomst. Bij de eerste generatie was dat nog 67%.

Hoge werkloosheid onder migranten
 Van de Duitse werklozen heeft 43% een migrantenafkomst. Van de 4,3 miljoen mensen die zouden kunnen werken maar leeft van een uitkering, heeft 52,6% van een migratie achtergrond, terwijl 6% van de bevolking uit moslims bestaat.

Journalisten Watch, 22 april 2018

Turkse jongens vallen Koerdisch meisje aan in Arnhem

Nederland, maart 2018

                               Koerdische demonstratie tegen Erdogan
De 16-jarige Koerdische vluchtelinge Zilan is geslagen en bedreigd door vier Turkse jongens in Arnhem. Toen ze van school naar huis fietste, werd ze opgewacht door de jongens. Ze dwongen haar te stoppen en scholden haar in het Turks uit voor 'hoer' en 'viezerik' en duwden haar van de fiets. Twee hadden een vlindermes bij zich. Ze sloegen haar op de billen, waarna ze een van de jongens een knietje gaf ik zijn kruis. Daarna duwden de jongens het meisje om de beurt naar elkaar toe.
 Zilan: ‘Ze zeiden dat ik terug moest naar mijn land omdat ik Koerdisch ben’. Toen voorbijgangers te hulp schoten, sloegen de jongens op de vlucht. De jongens hadden het op Zilan voorzien, omdat ze haar bij Koerdische demonstraties hadden gezien. Ze demonstreerde tegen de oorlog in Syrië en tegen de Turkse president Erdogan en zijn strijd tegen de in zijn ogen 'terroristische' Koerden.
Vanwege veiligheidsredenen is de naam Zilan gefingeerd.

AD, 30 maart 2018

Moslima ziekenhuis-patiënte eist dat vader kamergenote vertrekt

Oostenrijk, maart 2018

                                             AKH Wenen
Een volledig gesluierde moslima eiste in ziekenhuis Allgemeines Krankenhaus in Wenen, dat de vader van haar kamergenote de ruimte zou verlaten. Na de eis van de moslima ontstond een heftige woordenwisseling. Het ziekenhuispersoneel verzocht de vader daarop het ziekenhuis te verlaten.
Er gaan altijd familieleden mee met de 23-jarige kamergenote die lijdt aan multiple sclerose. De vrouw heeft soms bijwerkingen als ze door haar deelname aan een onderzoeksprogramma aan het infuus ligt. De familieleden helpen haar dan.  

Kronen Zeitung, 22 maart 2018

Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

Internationaal, februari 2018

De Israëlische journalist Zvi Yehezkeli reisde op een vervalst Syrisch paspoort moeiteloos als ‘’vluchteling’’ naar Duitsland. Als Khaled Abu Salaam of ‘Abu Hamsa’ kocht hij in de Syrische gemeenschap in Istanboel een Syrisch paspoort voor 1250 dollar. Een paar dagen later was Yehezkeli in een vluchtelingenkamp bij Berlijn.

Vluchtelingenwerker geeft tips om autoriteiten te misleiden

Hij trof een hulpverlener die van oorsprong afkomstig was uit Gaza. Deze gaf Yehezkeli tips hoe hij de Duitse autoriteiten het beste om de tuin kon leiden om als vluchteling te worden erkend en een uitkering te krijgen. Hij zei tegen Yehezkeli: ‘Met Allahs hulp begin je hier een nieuw islamitisch leven’.
Toen Yehezkeli hem vroeg hoe hij het beste zijn vrouw en kinderen kon laten overkomen, zei de hulpverlener dat officieel pas na drie jaar zou kunnen, maar: ‘Laat ze maar gewoon direct overkomen’.

Moslims geen enkele behoefte om te integreren in Europa
Vervolgens nam Yehezkeli contact op met de Moslim Broeders onder het voorwendsel dat hij geld wilde investeren in het sociale netwerk van islamisten. Vanuit die kringen meldt hij dat de meeste islamitische vluchtelingen geen behoefte hebben aan integratie, maar zichzelf eerder op de lange termijn als invloedrijke sociale laag in Europa zien.
Yehezkeli verwijst hierbij naar een toespraak van Moslim Broeder leider Al-Qaradawi: ‘De islam zal Europa weer beheersen. Niet met geweld, maar doodstille verovering’.

Yehezkeli 'Muslims in Europe'

Kerk beklad met 'Allah Akbar'

Zweden, februari 2018

                                   

Kerk in de Zweedse stad Båstad beklad.

Twitter Peter Sweden, 7 februari 2018

‘Britse National Health System op punt van instorten’

Engeland, januari 2018

                             Asylants Britain
Het Britse gezondheidssysteem National Health System (NHS) staat op het punt van instorten. 12 NHS Trusts hebben voor januari 50.000 operaties geannuleerd. Het zou komen door de ouderen en door de slechte organisatie van de zorg. Maar één arts - ‘Jo’ - is bereid zich anoniem uit te spreken over de werkelijke oorzaak.

Migranten manipuleren NHS
Jo vertelt hoe migranten het NHS manipuleren. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met mensen die ziekverklaringen van hem willen hebben, zodat ze niet hoeven te werken. Ze eisen dat Jo duidelijke termijnen noemt, vaak langer dan drie maanden en worden kwaad als hij niet mee wil werken. Hij wordt zowel op zijn werk als daarbuiten herhaaldelijk bedreigd. Een patiënt in de wachtkamer dreigde hem te slaan, een ander zei dat ‘hij Jo buiten zou opwachten’.

Migranten zijn ‘depressief en hebben rugpijn’
Artsen die in migrantenbuurten werken, vertellen onder elkaar soortgelijke verhalen. Migranten manipuleren het migratiesysteem door zich ziek voor te doen. Ze denken dat hoe meer ziektes ze hebben, hoe groter de kans is dat ze in Engeland kunnen blijven. Ze gaan zo vaak mogelijk naar het ziekenhuis om ‘ziekte-punten’ te verzamelen. Elke migrant met een beetje zelfgevoel heeft op zijn minst rugpijn, depressie en stress in zijn patiëntendossier staan. Afspraken met artsen gaan over eisen om uitkeringsaanvragen of aanvragen voor huisvesting.

Doktersverklaring gebruiken om zich te drukken voor burgerschapstest
Anderen verwachten dat Jo een verklaring invult die hen vrijstelt van de Britse burgerschapstest. Migranten tippen elkaar over goedwillende artsen. NHS wordt veelvuldig gebruikt voor dit soort vragen. Vaak gaat het om mensen die totaal niet zijn geïntegreerd, die geen Engels spreken en niet van plan zijn om op enige manier aan de hen gestelde eisen te voldoen. Ze verwachten dat artsen hen daarbij behulpzaam zijn. Als Jo hier niet aan voldoet, gaan ze gewoon naar een andere arts. De belastingbetaler betaalt voor doktersbezoek en kosten van tolken.

Hopkins World, 4 januari 2018

Tientallen islamitische aanslagen in Europa in 2017; veel verwarde mannen en veel ‘Allah Akbar’

Europa, 2017

Onderstaand de islamitische aanslagen/aanvallen die in 2017 in Europa plaatsvonden. Het aantal jihad-aanslagen dat in Europa werd voorkomen, is hier een veelvoud van. Ook het aantal jihad-aanslagen dat in Azië en Afrika plaatsvond, is een veelvoud hiervan.

                    Jihad aanslagen in Europa 2017

27 december St.Petersburg, Rusland
bomaanslag op Kerstmarkt: 13 gewonden

1 oktober Marseille, Frankrijk
een man die 'Allah Akhbar' roept, snijdt de keel door van een vrouw en steekt een andere vrouw dood. Twee doden.

30 september Birmingham, Engeland
een Shi’itische jongen wordt neergestoken door soennitische radicalen en raakt verwond.

17 september Bourgogne-Franche-Comté, Frankijk 
een man die 'Allah Akbar' roept, slaat met een hamer in op twee vrouwen. Beiden raken verwond.

15 september Londen, Engeland
een groep jihadi’s laat een brandbom in een passagierstrein afgaan: 29 gewonden

14 september Toulouse, Frankrijk
een man die 'Allah Akbar' roept, valt mensen op straat aan. 7 gewonden.

12 september Berlijn, Duitsland
twee islamitische migranten slaan een vrouw en steken haar neer omdat ze een kruisje draagt. De vrouw raakt verwond.

31 augustus Stockholm, Zweden
een agent wordt in de nek gestoken door een moslim migrant en raakt verwond.

25 augustus Brussel, België
een Somalische asielzoeker valt de politie met een machete aan, terwijl hij 'Allah Akbar' roept. Twee gewonden.

25 augustus Londen, Engeland
een man die 'Allah Akbar' roept, rijdt met zijn auto in op een aantal politie-agenten en valt ze met een zwaard aan. Drie gewonden.

17 augustus Barcelona, Spanje
een moslimbestuurder rijdt in op voetgangers. 14 doden en 130 gewonden.

17 augustus Cambrils, Spanje
vijf jihadi’s rijden met hun auto in op voorbijgangers en steken een vrouw dood. Eén dode en zes gewonden.

9 augustus Parijs, Frankrijk
een moslim die illegaal in Frankrijk verblijft, rijdt in op een groep soldaten. 6 gewonden.

17 juli Milaan, Italië
een migrant steekt in op een politieagent, schreeuwt daarbij dat hij een martelaar voor Allah wil worden. Eén gewonde.

30 juni Linz, Oostenrijk
een moslim snijdt de keel door van een ouder echtpaar in hun huis. Twee doden.

20 juni Brussel, België
een zelfmoordterrorist probeert passagiers op een treinstation op te blazen.

19 juni Parijs, Frankrijk
een zelfmoordterrorist valt de politie op de Champs-Elysees aan.

18 juni Lot-et-Garonne, Frankrijk
een jihadi steekt een boer bijna dood onder het uitroepen van 'Allah Akbar'. Eén gewonde.

17 juni Parijs, Frankrijk
een geradicaliseerde moslim valt een agent aan buiten de Notre-Dame. Eén gewonde.

17 juni Londen, Engeland
drie migranten roepen 'Allah Akbar', terwijl ze inrijden op voorbijgangers op London Bridge. Ze steken vervolgens mensen neer op een markt. Acht doden en 48 gewonden.

17 juni Oldenburg, Duitsland
een man wordt doodgestoken door twee moslims omdat hij tijdens ramadan rookt en weigert te vasten.

7 juni Londen, Engeland
een vrouw zonder hoofddoek wordt door drie vrouwen met hoofddoek met een mes aangevallen, terwijl ze Allah aanroepen. 

17 mei Milaan, Italië
een moslim steekt mensen neer op het station. Drie gewonden.

17 mei Manchester, Engeland
een zelfmoordterrorist laat een bom ontploffen tijdens een concert voor jongeren. Er zijn 22 doden en 119 gewonden.

17 april Parijs, Frankrijk
een moslim extremist schiet op een politie-auto op de Champs-Elysees. Eén dode en 2 gewonden.

7 april Stockholm, Zweden
een afgewezen asielzoeker uit Oezbekistan met sympathie voor ISIS, rijdt met een vrachtwagen in op winkelend publiek. 5 doden en 14 gewonden.

3 april St.Petersburg, Rusland
een zelfmoordterrorist pleegt een aanslag in de metro. Er zijn 15 doden en 49 gewonden.

22 maart Londen, Engeland
een moslim maait mensen neer op een brug en steekt een agent neer. Er zijn 5 doden en 29 gewonden.

18 maart Parijs, Frankrijk
een man die 'Allah Akbar' roept, wordt gepakt door de bewakingsdienst op het vliegveld, omdat hij probeerde een wapen te grijpen. Er is één gewonde.

17 februari Parijs, Frankrijk
een man met een machete bedreigt bezoekers van het Louvre, onder het uitroepen van 'Allah Akbar'.

The religion of peace, 2017
Inhoud syndiceren